OVER ONS

STORY2TELL

Inhoudelijk sterk, helder, creatief en met veel oog voor detail en esthetiek.

Onze filosofie
Verhalen vertellen in beeld en geluid dat is wat we willen doen en waar we goed in zijn. Inhoudelijk sterk, helder, creatief en met veel oog voor detail en esthetiek. We denken graag mee over hoe een boodschap het beste kan worden overgebracht. We komen met ideeën, doen research, schrijven scenario’s, organiseren opnamedagen en monteren het materiaal tot de film waar onze klanten en opdrachtgevers tevreden over zijn. We beschikken over de nieuwste apparatuur en uitgebreide montagefaciliteiten. Bovendien heeft Story2tell Mediaproducties door haar jarenlange ervaring met het maken van televisieprogramma’s en films een uitgebreid netwerk opgebouwd van kundige en creatieve freelancers waar een beroep op kan worden gedaan.

Jos Bierings
Opgeleid tot beeldend kunstenaar maar inmiddels een ervaren televisiemaker. Creatief denker met een esthetisch oog en bovendien een harde werker. Inmiddels heeft hij meer dan vijftien jaar ervaring als cameraman, geluidsman, regisseur en editor en talloze succesvolle producties op zijn naam staan.

Marieke Spee
Een studie geschiedenis stond aan haar basis maar inmiddels uitgegroeid tot een ervaren researcher, redacteur en documentairemaker. Ze weet de mooiste verhalen boven tafel te krijgen, is inhoudelijk sterk en kan stoffige gegevens tot leven brengen en op een heldere manier in beeld brengen. Meer dan tien jaar ervaring met het maken van roemruchte televisieprogramma’s voor verschillende omroepen.